Mamasab Bakery Alor Setar

  • by

Siapakah Mamasab?

Mamasab adalah nama panggilan pengasas iaitu, Puan Sabrina Norin. Beliau merupakan salah seorang jururawat yang bekerja di hospital kerajaan selama 10 tahun, sebelum beliau meneruskan minatnya di dalam perniagaan kek & roti. Pada tahun 2017, Puan Sabrina memulakan perniagaannya (kemudiannya dikenali sebagai Sabrina Bakery) dari rumah, dan kemudiannya dijenamakan semula menjadi ‘‘Mamasab Bakery’’.

Bolehkah saya mempercayai perniagaan Mamasab Bakery Alor Setar?

Sudah tentu boleh, tanpa diragukan lagi Mamasab Bakery (cawangan / outlet Alor Setar) yang akan & bakal dibuka nanti merupakan jenama yang dipercayai. Mamasab Bakery telah menjalankan perniagaan keknya selama beberapa tahun, dan kini sedang berkembang pesat ke seluruh Malaysia, khususnya di Alor Setar Kedah. Mamasab Bakery mempunyai banyak rancangan di masa depan bagi mengembangkan lagi perniagaan keknya dan pada masa ini mereka berada di landasan yang betul iaitu dengan mempunyai cawangan Mamasab Bakery Alor Setar dan sekitarnya.

Kebaikan Produk Mamasab Bakery Alor Setar?

  1. Produk keluaran Bumiputera Halal.
  2. Menggunakan ramuan premium untuk produk mereka, tetapi ianya dijual dengan harga yang berpatutan.
  3. Tidak menggunakan bahan pengawet dalam produk keluaran Mamasab.
  4. Kek & pencuci mulut Mamasab dibakar segar setiap hari.
  5. Mamasab percaya pada pembahagian keuntungan dan mengembangkan lagi usahawan yang lain melalui sistem Ejen Mamasab yang berjaya.

Di mana saya boleh membeli produk Mamasab Bakery Alor Setar?

Kaedah terbaik dan paling senang untuk membeli produk Mamasab sekitar Alor Setar adalah melalui laman web ini. Cukup dengan hanya layari page di laman website ini (untuk melihat semua item) atau klik di sini untuk produk terlaris kami.

Sekiranya anda lebih suka berurusan secara langsung dengan ejen tempahan online Mamasab Bakery Alor Setar yang sah, sila klik link ini —> KLIK SINI <— dan wakil mereka akan segera membantu & melayani sebarang pertanyan anda.

Bagaimana untuk menjadi Ejen Rasmi Mamasab Bakery Alor Setar?

Mamasab hanya mempunyai keahlian yang terhad dalam sistem ejen mereka kerana mereka memberi banyak penekanan dalam kualiti latihan ejen Mamasab. Sekiranya anda ingin menjadi ejen Mamasab yang sah, khususnya bagi area Alor Setar dan kawasan sekitarnya, sila rujuk halaman ini untuk maklumat lebih lanjut dan cara mendaftar.

Kaedah Bayaran:

  1. ATM & CDM
  2. Online Banking

Bolehkah anda membayar dengan Wang Tunai?

Buat masa ini, ejen Mamasab Bakery Alor Setar tidak menerima pembayaran secara tunai, mahupun semasa penghantaran (COD). Ke semua pesanan tempahan perlu dibayar sebelum penghantaran dibuat. Ini untuk mengelakkan pembatalan pada saat-saat terakhir dan untuk mengelakkan masalah dikemudian hari.

Pickup Dan Penghantaran

Bagaimana saya akan menerima pesanan saya?

Anda boleh mengambil pesanan anda terus dari outlet Mamasab Bakery Alor Setar, atau kami akan menggunakan khidmat runner bagi menghantar pesanan anda terus ke lokasi anda. Caj runner akan dikenakan*.

Berapakah caj penghantaran?

Tidak ada caj penghantaran sekiranya anda memutuskan untuk datang dan mengambil pesanan anda terus dari outlet Mamasab Bakery Alor Setar. Bagi caj runner, caj penghantaran purata adalah antara RM5 – RM25 bagi setiap pesanan. Ianya bergantung kepada jarak lokasi anda dan juga bilangan runner yang sedia ada (standby).

Berapa lama saya akan mendapatkan tempahan saya?

Oleh kerana produk Mamasab dibuat segar setiap hari berdasarkan kepada jumlah pesanan yang mereka terima, Mamasab tidak menawarkan pembelian segera (melainkan anda datang sendiri ke outlet Mamasab Bakery Alor Setar). Oleh kerana ianya memerlukan masa untuk penyediaan produk pelanggan, masa pemprosesan untuk produk Mamasab adalah sekitar:

  1. 3-5 hari untuk produk “Cute Birthday Cakes”
  2. 1-2 hari untuk produk Mamasab yang lain

* Sila buat tempahan @ pesanan anda seawal mungkin bagi mengelakkan sebarang masalah dan kelewatan penghantaran produk Mamasab ke tempat anda.

Tags: